Saturday, February 27, 2010

Bf bAru..yeAH..


Assalam..

hehe..hr ni aku rs rajin nk update blog..semalam dh update dh..hr2 nk update..nk jadi blogger yg aktif..wakaka.....ha..tgk tajuk cam xsabar nk tau kan...hehe..aku dh ade bf baru dh..ape barang bf lame..ekeke...kenytaan berani mati..hahhahaa...

actually, my new bf now is my asgn...gl la jatuh cinta tu...cinta pandang pertama..hahaha...btk skndal ngn asgn...my sweet M.S..tomei2 Database..smart Mgt Science and babyboy FYP..pergh..xhengat kan...sume asgn aku ni merangkumi pelbagai aspek (ala..mcm all in one ler)..mane xyer...ade asgn busines...computer...management and super diper hebat adalah Final Year Project..skg ni leh lex lg cz bru proposal je...tp dh sem 8 nti...final nyer...siap ngn fully report gitu..aku tgk senior2 aku pn dh mcm weng2 dh...terkena panahan bf aku ni..hak3...merapu ikan kerapu....lapa la pulak if sebut bab2 mkn ni..hehe...

aku dikire beruntung gak le...time dip ade dh cober 2 kos...business and comp...so lega la sket kan..at least ade bese sume tu...aku suke sume..calculation pn suke..business pn suke..comp pn aku sk...cume bab2 comp xleh mendalam sgt..kan aku jd gl nk fahami sume tu..hahaha...so under cover lg la sume benda ni....

skg ni dlm process nk settlekan strategic management...mgt sc dh wat dh sket2 time cuti tu....byk tau setiap subjek ni nk kene wat...pecah pale kot..stres pn leh bertambah ke tahap merbahaya..hahahhaa....

besela..aku ni xleh tension2 sgt..doktor de pesan..nti akn effect kesihatan aku...jd aku mesti pandai control...aku pn dh besa kan...harus tau jg diri...fmly ku jauh..so nk xnk..kene jgk..tp rs syukur sgt..ade gak si dia yg sudi menjaga diri aku ni...even aku dh byk menyusahkan di dia..that's why..aku kene belaja lebih menghargai dia..dia lah peneman aku die k.l ni...

aku tau...mak n ayh aku risau kan aku kat sini...abah byk kali pesan..jgn lupe mkn ubat..if ubat hbs..n xtau nk cari kat k.l tu...bgtau abah jer..abah akn pos ke ostel aku...betapa fmly aku sgt sayangkan aku..n aku pn xkn mengalah begitu sahaje...aku akn lebih menjaga diri aku..usaha+tawakal pd Allah...

eh2..mcm dh melalut pulak ni..out of topic...kalo karangan bhs melayu ni...konpem fail...hahhaha...full stop.

p/s:adakah aku mampu???

3 comments:

  1. bf baru?..kecik ati cik abg t..hehhe

    ReplyDelete
  2. cema~ ala...hehe..konpem die xkecik ht..hehe
    shamin~ thanks.. (n_n)

    ReplyDelete